fredag 17 april 2009

365


För ett år sedan, närmare bestämt då vi var på Mallorca 2008 började jag äta gröt. Sedan dess har jag ätit gröt till varje frukost. De enda avbrotten från detta har varit då jag varit ute på resande fot i arbetet. I övrigt så har jag nu ätit gröt i 365 dagar och jag trivs bra med min nya vana. Det finns nog inget som ligger så bra i magen som kombinationen havregrynsgröt, krossade linfrön, skivad banan och ett kokt ägg till.

/Rickard Mattsson

4 kommentarer:

Marina sa...

Havregrynsgröt är ett annat namn för klister. ;-) Låt den svalna lite så får du se. ;-) Fast det ser nästan lite gott ut på din bild.

Rickard Mattsson sa...

Marina, jag är en gröthatare i grund och botten. Jag har vägrat äta gröt sedan jag var liten men så för ett år sedan gjorde jag slag i saken. Jag har mycket svårt att äta ren havregrynsgröt men då man endera mosar eller skivar bananer och har ovanpå flyter den ned i magen hur fint som helst. Prova så får du se... ;)

Anonym sa...

Du beskriver min exakta frukost och du har så rätt. Havregrynsgröt är rena raketbränslet!

Rickard Mattsson sa...

Oh! Det finns fler som hittat till den perfekta frukosten. För mig tog det lite över 30 år men nu när jag hittat den går jag runt varje dag men en väldigt skön känsla i magen. ;)