fredag 5 december 2008

Som barn på nytt

Förra helgen var jag med min sambo i Birsta. Vi bor två kilometer därifrån och jag måste säga att nu börjar det likna nåt. Vi behöver nästan aldrig åka till stan för att shoppa längre. Bara att ta på sig skorna och gå till Birsta lixom.

När jag klampade runt där förra helgen var jag helt ovetande om att Hobbex hade öppnat en butik där. När jag fick syn på den blev jag radiostyrd. Jag blev tio år igen och dregglade över radiostyrda bilar och helikoptar medan min sambo försökte dra mig ut ur butiken. En säljare från Hobbex kom fram till mig då det lyste som mest i mina ögon och jag stod och klämde på en glödstiftsbil. Han frågade om jag ville ha hjälp, allt jag fick ur mig var; jag känner mig som barn på nytt. Haha, han måste trott att jag saknade hjärnceller eller nåt...

Jaja, efter ett tag fick min sambo med mig ut ur butiken. Vi gick vidare men efter ett tag lyckades jag manövrera mig ur hennes grepp och sökte mig tillbaka till Hobbex och de radiostyrda bilarna. Som barn hade jag många radiostyrda bilar men jag lyckades aldrig lägga vantarna på en riktig glödstiftsbil. De senaste åren har jag haft tankar på att köpa mig en riktig radiostyrd bil men jag har försökt att slå dom tankarna ur huvudet. Har lyckats halvbra med det. Tankarna har återkommit med jämna mellanrum men då jag nämnt det för min sambo har jag fått en fet käftsmäll. Nu måste jag snart ta och handla en sån där, det får bära eller brista helt enkelt.

Jag kanske blir först att krascha ett förhållande med en radiostyrd bil. :)

/Rickard Mattsson

2 kommentarer:

Unknown sa...

Du har ju jättenära till en bana för sådana leksaker! Köp.

Rickard Mattsson sa...

Jag vet! Gångavstånd till banan skadar ju lixom inte. Fick ett återfall idag och var till Hobbex igen. Puh! :)