Till förrätt gjorde vi en fräsch ruccolla-melon sallad. Den blev riktigt god, rekommenderas starkt! För recept se: http://www.tasteline.com/recept/melon_-_och_rucolasallad
Till varmrätt gjorde vi Helstekt fläskfilé med whiskysås. Såsen var spännande. För recept se: http://www.tasteline.com/recept/Helstekt_flaskfile_med_whiskysas
Vissa drack alkohol men jag har lärt mig att livet kan vara minst lika trevligt utan så jag drack barncider.
Till efterrätt gjorde vi en Chokladfudgetårta. Detta blev kvällens aboluta höjdare i alla kategorier, särskilt för en chokladälskare. För recept se: http://www.tasteline.com/recept/Chokladfudgetarta
Till efterrätt gjorde vi en Chokladfudgetårta. Detta blev kvällens aboluta höjdare i alla kategorier, särskilt för en chokladälskare. För recept se: http://www.tasteline.com/recept/Chokladfudgetarta
Idag har jag tagit det mest lugnt, snudd på två timmars lugn träning sedan har det varit ryggläge och Tour de Ski.
/Rickard Mattsson
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar