torsdag 23 oktober 2008

-5

Imorse var det kallt som tusan. Enligt vissa var det -5 grader här i Sundsvall. Jag tyckte det bet i rejält då jag tog racern till jobbet. Snart är nog dagarna med racer ute räknade här i norr. Då blir det dubbat på vintercykeln och några lager till med kläder. Racern kommer nog att parkeras på trainern över vintern ifall jag får nåt infall att cykla inomhus. Vem vet, det kan ju bli riktigt kallt men förhoppningsvis slipper vi det.

På hemvägen klämde jag en riktigt fet intervall idag. Strax över 30 min en bit under tröskelpuls. Kanske lite för hårt för årstiden men jag gillar hård träning bäst. Pulsen ska upp högt så man känner att man lever annars kan det lika gärna vara. Allt eller inget, soffan eller maxpuls...

/Rickard Mattsson

5 kommentarer:

Tom sa...

Ja, jag har börjat känna så också. Tio minuters uppvärming på sin höjd, sen är det slut på leken och allvaret kan börja.

Robert Edin sa...

Så här är mina intervaller, 1 min. uppvärmning nedför Vävlandsbacken sen en 2 tim. interval med platan i mattan, nedvärming 2 min. uppför Vävlandsbacken.

Rickard Mattsson sa...

Robban ska alltid vara värst. Imorse körde jag som Robban. Några minuters uppvärmning sedan plattan i mattan till jobbet och minimal nedvarvning. ;)

Anonym sa...

Blir skidor till vintern eller? Tips är att köra Stora Bergssvängen intervaller eller kanske EKG backen! Rikitgt fint det :)

Rickard Mattsson sa...

Skidor? Hur ser såna ut? Jag tränar sånt som kan ta mig till och från jobbet. Skidor kanske kan funka men det blir svårt att åka genom stan då dom slänger ut grus. ;)