tisdag 21 oktober 2008

Grattis!

För exakt 18 år sedan föddes världens bästa och snyggaste syster, min lillasyster Frida. Jag kommer än idag ihåg då vi åkte upp till BB för att hälsa på precis efter födseln. Hon var så liten och skör. Jag kommer ihåg att vi jämförde hennes vikt i antal mjölkpaket. Idag har hon blivit några mjölkpaket större, närmare bestämt 18 år. Hur många mjölkpaket är det? Massor antar jag men hon är fortfarande lite lättare än mig, närmare bestämt 6 Kg, typ 12 mjölkpaket om jag får gissa. Men det skiljer ju 13 år mellan oss också...

Jag gillar verkligen min syster. Hon är så härligt flummig ibland, precis som mig. Hon gillar samma saker som mig, värdesätter samma saker, gör samma fel osv. Min sambo håller på att bryta ihop ibland då vi gör saker på likadant sätt, gillar samma saker osv. Förlåt oss men vi bara är så. Take us or leave us lixom. ;)

Hur som helst, idag blir min lillasyster Frida 18 år. Dagbladet uppmärksammade henne med en helsida. Starkt jobbat eller så hade dom inget bättre att skriva om. ;)

Stort grattis på din 18-års dag Frida!

Ps.
Frida, fortsätt att vara precis som du är och alltid har varit. Det är därför vi gillar dig så mycket!
Ds.

/Rickard Mattsson

4 kommentarer:

Anonym sa...

Frisyrerna skiljer sig åt, ganska mycket.

Tom sa...

Det där är nog det mesta Dagbladet har skrivit om cykling de senaste åren. En av våra cyklister är omnämnda! Stort! Måste firas!

Rickard Mattsson sa...

Robert, ja när jag var arton hade jag också hår. Sedan kom förståndet och det där med mycket hår och förstånd har ju aldrig gått särskilt bra ihop...

Tom, ja visst är det underbar rapportering kring denna sport? För att fira detta ordinerar härmed kladdkaka till hela familjen Wieselblad. :)

Anonym sa...

Tack så jättemycket min kära söta bror! Det värmer verkligen. Du är så bra, puss!