söndag 19 oktober 2008

Krål

Den alternativa träningen fortsätter, variation är nyckeln till framgång. Min hjärna klarar inte av att cykla sju dagar i veckan så jag får lägga in några andra träningspass också. ;)

Idag var jag och min sambo till sporthallen. Hon lockade mig med stålar och jag försökte lära mig krål, eller hur det nu stavas. Först körde jag lite bensparksövningar med dom nya simfötterna som jag gav till min sambo. Det var kul för jag gjorde en massa motionärer upprörda. Efter att jag skvätt på och burit mig åt som jag ägde hela bassängen gick några därifrån. Skönt för då fick jag mera plats. Efter det gav jag mig på att försöka andas medans jag krålade. Hmm, det gick sådär men jag slog i alla fall personligt rekord då jag lyckades simma 75 % av en längd utan att få kallsup. Nice, hur anmäler man sig till OS i London 2012? ;)

Dagens simning fick fungera som återhämtande träning, efter en i övrigt ganska hård träningsvecka. Antalet tränade timmar är aningen reducerade för tillfället men den träning som bedrivs är åtminstone av hög kvalitet.

Nu kom jag på hur det stavas, ja krål alltså. Det stavas ju crawl såklart!

/Rickard Mattsson

4 kommentarer:

Tom sa...

Kom på? Tsss, du sökte på google, eller hur?

Rickard Mattsson sa...

Japp. Google är imponerande. 30 minuter efter mitt inlägg så går jag in och söker på krål, min blogg är då på fjärde plats. Inte illa pinkat, jag heter ju inte blondinbella direkt. ;)

Tom sa...

Nej, precis, hon hade förmodligen stavat rätt direkt. ;)

Rickard Mattsson sa...

Ja, typ eller nåt. ;)