söndag 6 maj 2007

Trampa vatten

Igår kom vi hem från Mallorca. Vi hade det väldigt trevligt och firandet av min mor gick smärtfritt. Mitt knä har successivt blivit bättre under veckan då jag endast tränat överkropp i hotellets gym (inför beach 2007) samt lite lätt cykling inomhus. Nedan syns en av de bättre bilderna som jag tog på Mallorca.


Jag hade aldrig tidigare varit på Mallorca så jag hade ingen aning om hur många cyklister det skulle vara där. Blev lite förvånad då det var cyklister i varenda hörn, dom fanns överallt på hela ön. Vid mitt nästa besök på den där ön ska jag också cykla! En tröst var dock att nästan alla restauranter hade spaghetti bolognese. Jag han äta sju olika under min vecka där, nedan är en bild på den klart bästa som jag fick i Alcudia.

Efter några veckor med rehabträning hade jag vid det här laget räknat med att vara bra i mitt knä. Så är inte fallet så idag provade jag ett nytt grepp för att bibehålla min syreupptagningsförmåga så gott det går. Jag testade löpning i bassäng med wet-bälte. Det var grymt jobbigt men förmodligen en väldigt bra och skonsam träningsform. Jag körde massor med korta intervaller för det har jag hört är bra.

Imorgon är det måndag och då väntar jobbet igen. Ska ta och besöka gymmet också för att bygga vidare på biceps!


/Rickard Mattsson

4 kommentarer:

Tom sa...

Kanon med bassängintervaller, Rickard. Du kommer bli grym! :)
Fint att du äter så mångsidigt också! ;-)

Anonym sa...

Jo jag har hört att det är bra att äta mångsidigt så jag försöker verkligen göra det ;). När man äter 3 ggr per dag under en vecka så blir det ju 3x7=21 måltider och då är ju faktiskt bara en tredjedel av alla dessa måltider spaghetti bolognese :).

Under bassängintervallerna kände jag mig faktiskt mindre grym. Det enda som var grymt var att det var grymt jobbigt!

Anonym sa...

Rickard, du kanske borde begära en magnetröntgen på ditt knä, om du har en bristning som inte självläker så kanske det behövs ett kirurgiskt ingrepp.

Jörgen sa...

Attans otur du haft med din satsning för den här säsongen. Hoppas ditt knä snabbt blir bra igen. Kanske du kan åka VR om du har tur. Jag själv hade tänkt höra sub8, men kör en annan klunga i stället (ännu snabbare hoppas jag).