fredag 5 oktober 2007

Cykling på låtsas

Den här veckan körde jag mitt första trainerpass på länge. Filmade en del av passet så jag kan få hjälp att analysera om jag rör benen ekonomiskt och bra. Körde passet på min nya träningscykel för första gången och efter lite justeringar kändes allt bra.

Min förkylning verkar inte riktigt vilja ge med sig. Jag är fortfarande snorig men tränar på så gott det går ändå. Idag körde jag ett kortare pass MTB i det underbara höstvädret, det var omväxlande och trevligt!

/Rickard Mattsson

5 kommentarer:

Tom sa...

Spännande rulle, Rickard! Du får fyra ekrar i betyg, så har du nåt att jobba på till våren. ;-) Nu får vi hoppas att det här får Henrik att filma sina stavgångsstrapatser i Sidsjöbacken också.

Anonym sa...

Jag undrar om det är filmen eller benens rörelse du betygsatt Tom? ;)

Herr Andersson måste först och främst uppgradera sin blogg så att han kan lägga ut filmer. Först därefter blir det nog aktuellt att filma stavgångspassen i liftgatan. Vi kanske ska göra en kupp och smygfilma honom? ;)

Tom sa...

4 ekrar för regin!

Unknown sa...

åhå hur uppgraderar man sin sida??

Rickard Mattsson sa...

Henrik, du loggar in på blogger och klickar sedan på hantera, layout (tror jag). Sedan går du genom några steg och vips så är du med i leken igen.