torsdag 18 oktober 2007

Dagen som försvann

Idag var det en sån där dag som bara försvann. Äta, jobba, träna, sova typ. Efter dagens träningspass lagade jag i alla fall mat åt mig och min sambo som var ännu senare än mig hem.
Det blev en riktig återställare. Bulgur, marinerad och stekt kyckling, stekta cachewnötter och rivna morötter. Till detta ska det ätas tzatziki i mängder.

I övrigt så bedrivs det ganska lugn träning för tillfället. Tydligen ska man bli bra om man gör så, hur konstigt det nu än låter... Själv är jag aningen tveksam men det är ju värt ett försök. Det andra alternativet har jag redan utforskat och det var inte så lysande... ;)

/Rickard Mattsson

6 kommentarer:

Tom sa...

Tro mig, det är helt klart värt ett försök. :-)

Anonym sa...

Jag vet Tom, annars hade jag inte givit mig in på den här vägen..

Anonym sa...

Tack för maten. Kan vi inte alltid göra så att du har maten klar när jag kommer hem från spinningen? ;) Tyckte att det var ganska mysigt!

Anonym sa...

Annika, för dig kan jag laga mat varje dag om du vill ;).

Anonym sa...

"I övrigt så bedrivs det ganska lugn träning för tillfället. Tydligen ska man bli bra om man gör så, hur konstigt det nu än låter".
syftar du på långdistansträning lr, som ska bedrivas mkt lugnt för att bränna fett istället för muskler? isåfall gör du rätt, lång distans o samtidigt hård intesnitet är det sämsta man kan göra.

Anonym sa...

Anonym: inga kommentarer ;)