tisdag 13 april 2010

Pasta med kyckling i vitlökssås


Nu har kocken i mig experimenterat igen. Denna gång kyckling i vitlökssås med pasta. Det är mycket kyckling i mitt kök för tillfället. Typ arton nyanser av kyckling. Väntar bara på den första kommentaren om det. :)

Ingredienser för fem portioner/personer:

  • 900 gram kycklingfilé
  • 14 dl pasta (helst fullkorn)
  • 2 st Philadelphia-ost vitlök och örter 200 gram
  • 250 ml Milda Mat Extra (maglagninsgsgrädde)
  • Salt
Sätt igång pastavattnet, rensa och tärna kycklingfilén i småbitar. Bryn kycklingen i stekpanna. När kycklingen fått färg tillsätt Milda Mat Extra och de två Philadelpia-ostarna. Salta, rör om och blanda. Låt stå och dra lite så härligheten blir en sås. Under tiden kokas pastan, när den är klar är det bara att servera.

/Rickard

Inga kommentarer: