torsdag 29 april 2010

Garlic Chicken - Italian style


Oj, vilken dag! Började dagen med simning innan jobbet. Efter jobbet körde jag ett pass på cykel sedan matlagning. Känner mig väldigt nöjd med insatserna idag. Tänkte dela med mig av dagens kreation som är en vidareutveckling av redan beprövat koncept. Håll till good.

Ingredienser för sju personer/portioner:
  1. 900 gram kycklingfilé
  2. 600 gram fullkornsspaghetti
  3. 2 st Philadelphia vitlök och örter
  4. 1 st Milda Matextra (matlagningsgrädde)
  5. 4 klyftor vitlök
  6. 6 tomater (normalstora)
  7. Salt
  8. Italiensk salladskrydda

Gör så här:

Sätt igång pastavattnet. Rensa och tärna kycklingfiléerna i småbitar. Koka pastan och bryn kycklingen så den blir vit. Tillsätt Milda matextra och Philadelphia-osten till kycklingen. Salta och blanda väl, krydda sedan med lite Italiensk salladskrydda. Skala vitlöksklyftorna och pressa dem över kycklingen, blanda därefter. Skölj och hacka tomaterna, blanda sedan ned dem med kycklingen. Vid det här laget borde pastan vara färdig och rätten är då helt färdig att servera.

Lycka till!

/Rickard

Inga kommentarer: