måndag 25 februari 2008

Cannes

Igår gav jag mig av på tjänsteresa. Jag hade packat det viktigaste i kabinväskan. Träningskläder, skjortor och lite Enervit-kakor.

Hotellet var inte fy skam, dom har ingen snö här nere!

Självklart hade jag bokat ett hotell med eget gym. Gymmet var grymt utrustat, det här var allt som fanns...

Direkt vid ankomsten rev jag av träningspasset som igår var styrketräning. Fick improvisera en hel del eftersom de vanligaste maskinerna saknades, improvise or die!

Jaja, här är jag den här veckan. I södra Frankrike, närmare bestämt i Cannes. Vädret här är bra, det är mellan 16-20 grader varmt och idag har det varit blå himmel. I morse då jag gick till konferenscentret såg jag flera cyklister som var ute och morgontränade, då led jag..

Här nere i Cannes har det amerikanska företaget VMware anordnat årets europeiska VMworld-konferens. Här får man lära sig det senaste inom virtualisering och andra upphetsande saker. Årets heta trend är inte helt oväntat miljö, alla verkar smida nu medans järnet är varmt...

Nu ska jag gå ut och se om jag kan få mig en stor blodig...

/Rickard Mattsson

4 kommentarer:

Unknown sa...

Glammigare tjänsteresa att åka till Cannes än till Ludvika...

Anonym sa...

Styrketräning sysslar vi med i Sundsvall med, idag var det bl a biceps femoris tur att få sig en dust. Att träna ben är viktigt! ;-)

/Flipflopkillen med mössan

Anonym sa...

Måste vara bra att jobba på Försäkringskassan... Cannes, Nice, Barcelona.. ;)
Här har det förresten snöat hela kvällen! :) (Måste vara en förbannelse för förra året i april då du var i Nice, snöade det när jag var i Östersund. Ska vara på Bali nästa år när du åker bort, garanterat att det snöar där oxå då!)

Rickard Mattsson sa...

Ja vi har fullt av i-landsproblem i Sverige. Ett är att vi hela tiden måste åka ut i Europa för att få rätt kvalitet på IT-konferenserna ;).