söndag 20 januari 2008

Solskensrundan

Dagens distanspass på fem timmar genomfördes till stora delar tillsammans med Kent från Alnö CK. Turen startade redan klockan 08:00 då jag åkte hemifrån, det var mörkt och blåsigt men min förhoppning var såklart att det skulle bli bra väder fram mot dagen. Jag hämtade upp Kent vid IP runt 08:30. Vi bestämde oss för att köra samma runda som förra helgen då det passade dagens vindförhållandena bäst.


Vid 10-tiden började solen sakta gå upp och återigen blev det till att bevittna soluppgången då vi passerade Huljen. Vägarna utanför stan var väldigt isiga idag men det kändes inte som något problem. Runt stan däremot är föret så pass bra att man blir lite sugen på att plocka fram racern...

Jag kommer ihåg första turen med racern förra året. Då var det premiär i mars och det kändes tidigt i Sundvall men fortsätter det här vädret kommer den nog ut redan under februari iår.

Återigen en underbar dag har avverkats i sadeln. Solsken, några plusgrader och sällskap på passet. Allt detta gjorde att fem timmar kändes som en barnlek även denna helg..

/Rickard Mattsson

7 kommentarer:

Unknown sa...

Jag blev klen. Stod och kikade om jag skulle se er från vardagsrumsfönstret men som tur var såg jag inte en skymt. Annars hade nog ångesten blivit för stor...

Anonym sa...

Jag mötte en på racer i dag, på E-14.

Tom sa...

Du klockar fina timmar, Rickard. Blir bra tryck i benen till sommaren.

Rickard Mattsson sa...

Fem timmar distans är manligt. Man får extrem hårväxt på bröstet och blir rejält slut i benen.

Anonym sa...

Trevlig tur Rickard. Blir avundsjuk.
Ska du fortfarande sälja din MTB? Frun behöver en ny.

Anonym sa...

Härlig runda. Nu vet jag också varför strået på bringan har växt...

Rickard Mattsson sa...

Ruben: min MTB är till salu. Just nu använder jag den som vintercykel men inom kort kan den vara tillgänglig för försäljning igen. Hör av dig till mig så kan vi diskutera vidare.