fredag 9 mars 2007

Träningsuppehåll

För två veckor sedan sade kroppen ifrån på skarpen. Utan några tydliga förvarningar tog det bara tvärstopp under ett av mina löppass. Sedan dess har jag tagit det väldigt lugnt och först nu börjar kroppen att kännas bättre. För säkerhetsskull tar jag det lugnt ytterligare en vecka innan jag börjar träna mer seriöst igen..

När jag börjar träna igen får jag ta det betydligt lugnare än vad jag gjorde under vinterträningen. Nu med facit i hand blev nog vinterträningen lite väl hård. Men nu vet man ju vart gränsen går!

Man lär sig nåt varje dag..

/Rickard Mattsson

6 kommentarer:

Unknown sa...

Mmmm tre pass om dan är för mycket... För vem som helst... Iaf under längre perioder. Men nu vet du ju vart gränsen går, sen tar det ett tag innan man lärt sig lyssna till kroppens signaler.

Miike sa...

Man måste ner i källaren ibland.. Man blir inte bra av att köra på säkerhet.Sedan är ju alla bättre och sämre att tolka signaler, jag är kass på det!

Anonym sa...

Ja man lär sig nåt varje dag säger dom som vet ;). Jag kommer igen och då har jag brytit ihop och blivit starkare än någonsin :).

Anonym sa...

Hmm...viktigt att lyssna på kroppen.... Igår sa min t.ex. "sätt dej i soffan och kolla på hockey"...Inga problem, jag lyssnar.... ;)

/dihosdl

Anonym sa...

Rickard, det var ett klokt beslut du tog när kroppen strejkade. Sen håller jag med Mikael att det är bra att åka ner i källaren för då lär man sig att gräva djupt i den mentala gruvan. Jag vet inte hur läntge du har tränat, men ofta tar det några år av hård träning innan man kan dra full nytta av den.

Nordström sa...

Det tar verkligen tid att få kroppen att absorbera hård träning. Det är bara se till att skynda långsamt i de flesta fall. Hoppas du känner dig bättre!