Varför kompromissa eller slarva med maten bara för att man är i fjällen? Nej här gör vi förstklassig mat som slår det mesta på fingrarna 365 dagar om året. Här kommer lördagens kreation från Åre.
Kyckling: Tillreds i ugn, cirka 60 min på 225 grader. Smörj in ugnsform med olivolja, rensa kycklingfiléerna, lägg i formen, pensla med olivolja, krydda med curry, cayennepeppar och chilipeppar. Om du utgår från frysta filéer får du lägga på 10-15 min på tiden.
Sås: Koka upp turkisk yoghurt (light), tillsätt pesto (zetas med parmesan-ost), cashewnötter, valnötter, en förpackning feta-ost (smulas ned) samt lite salt.
Fruktsallad: Ananas, äpple, vindruvor, persika, honungsmelon och banan.
Sås: Koka upp turkisk yoghurt (light), tillsätt pesto (zetas med parmesan-ost), cashewnötter, valnötter, en förpackning feta-ost (smulas ned) samt lite salt.
Fruktsallad: Ananas, äpple, vindruvor, persika, honungsmelon och banan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar