lördag 8 maj 2010

Lady Gaga


Idag är det dags för Lady Gaga-konsert i Globen. Ska bli mycket intressant att se vad damen med attityd åstadkommer. Ni kan se fram emot en rapport efteråt. ;-)

/Rickard

2 kommentarer:

Lady Gaga sa...

Ja !
Hur tyckte du det var ?
Själv var det de absolut bäst jag sett från en show. Det enda jag är besviken på är att de inte fyllde upp ståplatserna mer. Kom och bli medlem på nystarade LadyGaga.se

mvh / Webbmaster

Rickard Mattsson sa...

Tja.

Vi börjar med det som var dåligt. Globen får klart underkänt för arrangemanget. Det regnade och merparten av alla besökare hade paraply med sig. När man efter långt köande kom fram till entrén tvingades alla slänga sina paraplyer i containrar. Inte så snällt. Som plåster på såren fick man inte heller ta med sin egen nyinköpta dryck in i Globen. Väl inne i Globen kostade vatten på flaska dubbel så mycket som utanför. Klart IG enligt mig!

Lady Gaga däremot var riktigt grym. Hade dock gärna sluppit förbandet från New York. Lady Gagas konsert var något utöver det vanliga, kändes genomtänkt och välregisserat. I hela numret var det en handling där både scenen och Lady Gaga ändrade stil otaliga gånger. Under en låt var det tre klädbyten sedan tappade jag räkningen. Håller med att om ståplatserna fylldes upp dåligt men jag tror det har med säkerhet att göra. Dom måste kunna få bort folk tillräckligt fort ifall det tex. börjar brinna.