måndag 14 september 2009

Buss

Ja jag vet, jag borde inte fotografera folk i smyg men...


När jag åker buss så kan jag inte låta bli att fundera vart alla skummisar kommer ifrån. Mängden skummisar är ju lätt 90 % eller mer på en helt vanlig buss. Åtminstone varje gång jag åker vilket blir lite då och då när man springer till jobbet. Förra veckan satt jag framför en tjej som var så förkyld så jag tror att hon smittade ned bussen. Hon snörvlade, hostade och lät hela vägen medan jag höll andan och blev världsmästare i statisk apnea.

Idag när jag åkte buss kunde jag inte låta bli att föreviga den sköna snubben ovan. Han klev på i stan och hade sina peltor-hörselskydd på hela vägen till Sundsbruk. Jag antar att han hade radion på i kåporna eller så ville han bara ha det tyst och lugnt även fast han åkte buss. Jag funderar på om vi ska starta en insamling och köpa en ipod till snubben så han kan åka buss med stil i framtiden.

Nästa vecka kanske du fastnar på bild, se till att sköta dig så sitter du säkert... :)

/Rickard Mattsson

2 kommentarer:

lillasyster sa...

Haha, snyggt! Påminner nästan lite om någon vi känner.. Fast han tänker nog liite mer ändå ;-)

Rickard Mattsson sa...

Hehe, klockrent! Precis vad jag tänkte också. Det där hade han lätt kunnat göra utan att blinka. Mannen som tar skottkärran till affären för att köpa ny TV... ;)