onsdag 27 december 2006

Nyårslöften

I måndags var det dags att starta veckan med ett pass på gymmet. Min första tanke var att nu när det är juldag så borde det vara lite folk där, särskilt om man åker tidigt...

Sagt och gjort, jag anlände till gymmet 20 min efter att de öppnat. Till en början verkade allt vara normalt, några nya ansikten såg jag men inget utöver det normala.

Sakta men säkert växer så antalet personer i gymmet och helt plötsligt slår det mig att det jag bevittnar måste vara ett världsrekord i nyårslöften. Jag har aldrig sett så många nya ansikten på en och samma dag på gymmet.

Själv är jag ganska tveksam till företelsen att avlägga nyårslöften. Vad är det för fel att börja med en ny vana idag, eller kanske redan igår? Vad skulle få oss att göra nåt bättre bara för att det blir ett nytt år? Nä, jag håller med Nike; Just Do It!

Den här veckan är det tre hårda dagar på schemat, idag var en sådan dag. Jag körde först ett 60 km långt intervallpass som kändes grymt bra. Sedan avslutades dagen med ett snabbdistanspass löpning. Imorgon är det återhämtningsträning och sedan är det full fart igen på fredag.

/Rickard Mattsson

1 kommentar:

Nordström sa...

Haha, ja folk är roliga vad gäller träningslöften i nyår!

Jag kan ge ett löfte redan nu, häng med på ett trevligt och socialiserande distanspass i helgen så lovar jag att det blir både kul och nyttigt! Robban, Christer, Henrik, Tomas, jag och kanske Micke är på så det är bara att dyka upp vid Alltank 10.00!