söndag 25 juni 2006

Nu ökas träningsmängden...

Äntligen börjar mina knän återgå till normalt tillstånd, dvs. inte värkande. Jag tror att jag med mycket undersökning, funderingar och råd hittat några problemområden i min träning som jag redan förändrat och justerat. En kombination av dålig uppvärmning, ej komplett stretchning, för hög träningsmängd samt aningen felaktig sittställning på cykeln tror jag har legat bakom mina onda knän.

Detta har jag nu försökt förebygga genom följande åtgärder och principer:
1. Mina träningspass innehåller från och med förra veckan minst 15 min uppvärmning.
2. Samtliga träningspass avslutas med cirka 15 min nedcykling.
3. Efter avslutade träningspass går jag igenom ett komplett stretchningsprogram.
4. Sittställningen på cykeln är justerad och uträknad/uppmätt enligt konstens alla regler.
5. Mina pass är nu mer genomtänkta och har ett tydligt syfte.

Tanken är nu att succesivt öka träningsmängden med 5 mil per vecka. Denna vecka har jag kört cirka 25 mil, tanken är att nästa vecka ska innehålla 30 mil och veckan därefter 35 mil. Därefter blir det en vilovecka och sedan fortsätter jag att öka om kroppen klarar av det och gör sig till godo av den ökade träningsmängden. Det finns ju bara ett sätt att ta reda på det... Första siktet är inställt på Vertex Velo som går i Östersund den 21-22:a juli, det börjar på fredag med en backtävling och sedan är det ett klassiskt lopp på 10 mil på lördagen. Nästa stora utmaning kanske blir storsjön runt som går den 5:e augusti i Östersund, det loppet är på 19 mil och det längsta jag kört om jag väljer att delta. Som avslutning på semestern blir det sedan broarna runt i höga kusten. Det loppet är på 15 mil och det sägs att det ska vara väldigt krävande pga. många höjdmeter. Den som lever får se...

/Rickard

1 kommentar:

Safa Sadat sa...

Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040
                      +17207992813