onsdag 21 november 2007

Sirap

November är som mörk sirap för mig. Först och främst är det ju mörkt hela tiden men kroppen är även seg och trög lixom. Jag tror att jag ändå klarade mig länge från sirapen den här hösten men nu har trögheten blivit ett faktum.
Igår tränade jag "biceps och bröst" på gymmet, det var det första passet på länge som jag genomförde helt utan motivation. Som tur var varade motivationsbristen inte så länge. Dagens pass kändes mycket bättre och jag hade istället svårt att hålla mig i rätt intensitetszon. Kommer nog att få lite bannor av coachen för det men om alla är tysta så kanske han inte märker nåt...

/Rickard Mattsson

9 kommentarer:

Tom sa...

Inte mycket som undgår Fredrik. Du är ute på hal is, Rickard. ;-) Han har spioner överallt.

Anonym sa...

FAN!

Unknown sa...

biceps? cyklist? Passar enligt mig lika bra som majonnäs och havregrynsgröt tillsammans.. vadan denna fysträning? när har du nytta av biceps?

Anonym sa...

Jojje, visst blir man grym på att cykla genom att träna biceps. Närå, jag skojade ju bara.

Parodiserade mest på alla som går på gym och tränar muskler som dom ändå inte kan använda till något nyttigt förutom att se snygg ut.

Har man inget bra innehåll får man fixa en snygg förpackning..

Miike sa...

Biceps är viktig i spurten!

Anonym sa...

Biceps är en beach-muskel :).

Anonym sa...

Eureka!!! Det är därför det är en hysterisk utveckling mot lättare cyklar och hjul. Det är för att cyklisterna har svårt att lyfta sina prylar! Inte Micke H och Magnus Bäckstedt så klart, men resten.
/Markus N

Anonym sa...

För många män verkar biceps vara en viktig muskel ;). Jag bejakar min kvinnliga sida och struntar i biceps även fortsättningsvis.

Anonym sa...

Du får be Annika följa med på tävligar och bära dina prylar.
/Markus