fredag 16 november 2007

Äntligen!

Det mesta i livet går på rutin nu. Äta, sova, träna, skita, jobba, äta, träna, sova, skita, äta, sova, träna, vila.. Ja så brukar det se ut den här årstiden. På jobbet är det hektiskt men än så länge tycker jag inte att träningen blivit särskilt lidande.

Idag är det äntligen fredag och således dags att varva ned lite i några dagar. I eftermiddag flexar jag ut lite tidigare från jobbet och åker till gymmet. Min förhoppning är att jag kommer dit så jag hinner köra mina övningar innan alla ångestladdade helgalkoholister kommer dit för att försöka träna sig till ett bättre samvete. När dessa kommer mellan 16:30-17:30 blir det knökfullt på gymmet. Det är klart värst på fredagar men dessa typer kan man åtminstone förutse och hantera, värre är det med alla nyårslöftes-tränare. Återkommer nog till dessa inom kort ;).

Ett sant fredagsnöje den här årstiden är ju såklart att se på idol. Ikväll är det gospel-tema vilket jag tror snarare blir ett jäspel-tema, eftersom jag gillar mer när det är fart och fläkt. I mitt tycke är det än så länge ingen som slagit Darin då han framförde Michael Jacksons BAD för några år sedan, det svängde ju så man fick rysningar!

Men samtidigt är det ju när man har låga förväntningar som det kan bli riktigt bra... Det är lite som i somras då jag inför Solleröloppet fick frågan om vad mina förväntningar var. Jag svarade bara; att köra så bra som möjligt. Det var min första riktiga tävling och när jag kom i mål hade jag över 100 deltagare bakom mig, rätt skön känsla!

/Rickard Mattsson

2 kommentarer:

Unknown sa...

trodde inte det fanns folk som gymmade på fredagar, förutom vi träningsnördar då :D

Anonym sa...

Jodå, det slår aldrig fel. Gymmet är alltid knökfullt efter arbetstid på fredagar. Kan meddela att så var fallet även idag. Angående detta så publicerades ju en intressant artikel i veckan av Expressen. Läs och begrunda på: http://www.expressen.se/1.924250