torsdag 2 november 2006

Vinter!

Den här veckan kom vintern till Sundsvall. Under tisdagen snöade det på ganska rejält så idag när mina nya löparskor för vinterbruk anlände var jag bara tvungen att prova dem lite...

Skorna jag hade köpt var Icebug MR2 BUGrip® EXTREME, en lätt och smal tävlingssko som jag ska använda under min vinterträning. Då jag vilar större delen av den här veckan fick det bli ett kortare test i mycket låg intensitet. Mitt första intryck av skorna är än så länge att greppet är mycket bra, men dom sitter inte riktigt lika bra runt foten som mina andra löparskor. Under nästa vecka har jag planerat att genomföra några längre löparrundor, då får vi se om skorna är värd pengarna...

/Rickard Mattsson

3 kommentarer:

Anonym sa...

Markus, skorna köpte jag hos Runnersstore i Stockholm. Personalen hos Runnersstore är mycket kunniga. Jag skickade ett mail till dem och talade om vilken typ av sko jag hade nu och bad dem översätta det till en Icebug-modell och rätt storlek, sedan var det bara att beställa.

Du kan handla via webben på: http://www.runnersstore.se/Main/Index.asp

Mer information om Icebug och de olika modellerna finner du på: http://www.icebug.se

Och information om den sko jag köpte finns på: http://www.icebug.se/ShowDocument.asp?id=66

/Rickard

Anonym sa...

Jag kan även tipsa på ett par helt nyutkommna vinterskor som jag köpt, det är Asics Artic med dubb dom kostar 1195:- på Team Sportia, dom är mycket bra, lätta samma känsla som en sommarsko.

Anonym sa...

Nu tycker jag ni gör det lite väl lätt för er. Dubbdäck på vintercykeln är väl OK, men skorna? Näe, tacka vet jag att slira runt i snömodden med sommarskor och njuta av träningsvärken i ljumskarna.