tisdag 26 januari 2010

Dubbel

Började tisdagen med tidig uppgång, rejäl frukost och sedan ned till sporthallen. Simmade en timme, blandat crawl och bröstsim. Fick lite coaching av instruktören Annika som jobbar där. Känner verkligen att jag utvecklats, framförallt i crawl som jag lagt mycket krut på sedan september. Snart kan jag vistas på snabbanan utan att skämmas för att jag är så sjukt långsam. Efter simningen vilade jag mig genom dagens på jobbet, några möten och lite avancerade excel-hack och sedan var den dagen slut. Bytte då om för att pass längdskidor på södra berget. Provade spåret som södra berget runt använde under helgens tävlingar. Mycket fint men tyvärr saknades belysning vid sidsjön samt att jag hade glömt ta med pannlampan så det blev en spännande tur i mörkret för jag är inte den som vänder om jag gett mig tusan på att köra just den slingan...

Skam den som ger sig.

/Rickard Mattsson

3 kommentarer:

Unknown sa...

Tror jag mötte dig när du kom fram i ljuset på Ängen. Körde 1 h skate sedan 2 h klassisk teknikkurs.

Rickard Mattsson sa...

Det stämmer nog. Jag mötte två personer när jag kom ut i ljuset på ängen. Teknikkurs, går det någon utbildning där på kvällarna?

Unknown sa...

Vi i Njurunda Skidklubb kör teknikkurs på tisdagar, 2 st kurser (sista nästa tisdag). Vi skulle kunna kört fler kurser för vi har fått nekat många skidåkare för den blev full ganska omgående.