onsdag 18 november 2009

Trainer


Nu har vi kommit hem men vi kom nästan bara in genom dörren innan min sambo fick influensan. Det innebär att jag numera är extremt försiktig. Jag sover på soffan, torkar mig på egna handdukar, tvättar händerna extremt ofta, vistas inte nära min sambo osv. Tråkigt men nödvändigt. Jag har varken lust eller tid för den där influensan. Samtidigt har jag ingen lust att ta vaccinet då det känns ytterst onaturligt att skjuta in bakterier i kroppen med en spruta. Jag föredrar nog djungelns lag istället.

Idag körde jag igång med lite hårdare träning igen efter fem veckors vila. För första gången på länge satte jag mig på trainern hemma och trampade som en dåre. Det blev två 15 minuters intervaller på tröskelpuls/effekt. Kroppen kändes bra så jag har åtminstone inte influensan idag.

/Rickard Mattsson

2 kommentarer:

Unknown sa...

Instämmer vad det gäller vaccinet. Djungelns lag är den bästa :o). Körde mitt första intervall på trainer efter uppehållet men jag härdade bara ut 4 x 4 min.

Rickard Mattsson sa...

Det är bra mycket mera lida för de flesta att ligga nära maxpuls i 4x4 minuter än att ligga kring tröskelpuls i 2x15 min.