onsdag 14 oktober 2009

Chiang Mai


Nu har vi förflyttat oss via tåg från Bangkok till Chiang Mai i nordvästra Thailand (nära Vietnamn). Resan skulle ta 13 timmar men det tog 16 timmar innan vi var framme. Här har vi tagit in på ett spa-hotell som heter Shewe Wana Boutique Resort & Spa. Det är mycket fint och här stannar vi sex nätter innan äventyret fortsätter. Imorgon fyller min sambo år så då får hon bestämma helt hur dagen ska utformas. Vi börjar med att gå på spa-behandling. Ska bli spännande att se hur det känns att få gurka på ögonen och lera på kroppen.

På facebook finns några fotoalbum från vår resa som är värda ett besök. Albumet från Bangkok hittar du genom att klicka här och albumet från Chiang Mai hittar du genom att klicka här. Det senare albumet uppdaterar vi löpande under tiden vi stannar i Chaing Mai så håll utkik efter nya bilder. Bilden längst upp visar tåget som vi åkte inatt och bilden nedan visar sängen i vårt nuvarande rum.


Laptop på resan till Thailand är helt klart obligatoriskt ifall ni undrar. Det har underlättat vår resa avsevärt. Allt material finns digitalt och de flesta hotell har trådlös internet-koppling (vi bokar enbart såna). Apropå det så godkände jag nyss en e-faktura som damp ned i internet-banken. Smidigt som tusan att ha koll på räkningar trots att man är på andra sidan jordklotet.

/Rickard Mattsson

Inga kommentarer: