fredag 11 juni 2010

Semester


Har varit ordentligt trött på sistone, förmodligen pga. allt resande kombinerat med för lite sömn. Därför tog jag semester idag för att få lite längre helg. Började dagen med att sova ut ordentligt, därefter lång och soft frukost följt av tre timmar distanspass på cykeln. Idag gick turen ut till Åstön och tillbaka. Hade ganska tur med vädret då det var sol större delen av turen men då jag kom hem började det regna lite. Bilden är från igår då jag cyklade runt Alnön. Fortsatte sedan att softa och började på kvällen att bryta upp altanen på baksidan av huset där Sundsvall Energi ska ansluta fjärrvärmeledningar och fiber i sommar.

Har även fräschat upp bloggen lite. Har haft samma stil sedan 2006 då jag startade bloggen. Nu när blogger skapat nya mallar kunde jag inte låta bli att byta utseende på hela bloggen. Jag tar gärna emot feedback från er på det nya utseendet. Är det lätt att läsa eller blir det svårt med de transparenta partierna? Är färgerna rätt eller behövs mer kontrast? Andra förbättringsförslag? Använd kommenteringsfunktionen för att lämna feedback.

Tack på förhand!

3 kommentarer:

Anonym sa...

mycket bättre tkr jag :D snyggare och mer fräscht. det förra kunde bli lite dystert lixom.

/Jonatan

Rickard Mattsson sa...

Tack! Tyckte själv att jag fick till en ganska bra design efter att ha labbat rätt länge med bloggers nya mallar och funktioner. Håller med om att det svarta var rätt dystert, dessutom kändes hela upplägget lite till åren. Tävlar du nåt nu eller softar du som mig?

lillasyster sa...

Riktigt snyggt brorsan :*