lördag 12 juni 2010

Oväder


Idag har det varit riktigt skitväder här i Sundsvall. Förmiddagen var enbart blåsig. Tog ett mycket lätt återhämtningspass på cykeln efter frukost och var nära att blåsa bort. Han även med lite brytande på uteplatsen innan regnet började ösa ned. Det gäller att vara anpassningsbar, har ägnat eftermiddagen åt att jobba istället. Väldigt skönt med ett jobb som man kan anpassa utifrån omständigheter man ändå inte styr över. En annan dag är det strålande solsken och då kanske jag vill vara ledig istället. Ge och ta - frihet under ansvar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hej!
svarar på din fråga från förra kommentarsinlägget: nej, lallar mest på i lugnare takt nuförtiden. Har gått över till ren och seriös styrketräning nu faktiskt, p g a (eller tack vare) olika anledningar. Man ska ju göra det man blir glad av :)

Rickard Mattsson sa...

Då är vi två lallare. Jag varierar min träning när det känns motiverat. Just nu blir det faktiskt mest cykling men i vintras blev det mycket styrketräning och simning. Det viktigaste är ju att man sysslar med sånt man tycker är roligt. :)