fredag 3 april 2009

Stockholm igen

Idag har jag suttit på tåg i 6,5 timmar igen. Tog fakirtåget från Sundsvall till Stockholm 05:08 imorse. Träffade HP och var på ett lanseringsevent på Berns. När vi var färdiga där hade vi lite tid över innan tåget hem gick. Passerade då Audis concept-hall där följande skapelse stod. Det var en riktigt fet Audi R8 för 1,077 milj kronor. Fin vinterbil konstaterade jag och gick vidare.Haha, vi åkte just från tågstationen i Hudiksvall. Då skriker plötsligt lokföraren att en person inte han stiga av. Föraren nitar då tåget och när det står helt still konstaterar någon att personen som trodde sig missat sin avstigning egentligen skulle stiga av i Sundsvall. Ja mycket ska man vara med om.

Nu är jag snart hemma. Ambitionen när jag kommer hem är att först tysta min sambo med mutor och sedan kasta mig hejdlöst över trainern och utföra en hårt och våldsamt träningspass. Vi får se om det går vägen. ;)

/Rickard Mattsson

2 kommentarer:

Anonym sa...

som svar på ditt svar från förra blogginlägget så låter det vettigt och realistiskt med tanke på din övriga livssituation. jobbigt att resa långa sträckor för tävling hela tiden. Jag vet själv hur det är
Jojje

Rickard Mattsson sa...

Ja precis. Resandet och resekostnaderna var grymt knäckande. Då gjorde jag ändå en hel del för att undrerlätta. Jag kommer ihåg att vi under början av säsongen 2008 körde 1000 mil med husbilen på två månader. Tävlandet förstörde för mycket övrigt i livet bl.a. tränandet.