fredag 7 mars 2008

Kan man bli fet av groddar?

Imorse slog det mig! Kan man bli fet av groddar? Efter ett snabbinkallat familjeråd slog vi snabbt fast att man förmodligen inte kan bli fet av groddar så då fick de slinka med på frukostmackan. ;)

Igår och idag har kroppen börjat repa sig lite från förkylningen. Körde första passet den här vecka idag. Det blev ett mycket lätt pass på trainern och lite allmänstyrka efteråt. Kroppen kändes rätt trött och slö men jag hade inte förväntat mig något annat heller.

Igår lyckades jag dessutom med konststycket att få ont i mitt ena knä igen. Den här gången är det vänster knä som packat ihop och det inträffade inte ens då jag tränade. Skulle lyfta upp en skärm från källaren och när jag var klar gjorde mitt vänstra knä väldigt ont. Känslan är nästa som då jag hade skadat mitt högra knä förra våren fast lite mera light. Jag håller tummarna för att det inte blir massa rehab och vila igen för det klarar jag nog inte av.

/Rickard Mattsson

5 kommentarer:

Tom sa...

Näe, sånt vill vi inte höra talas om! Nu är det raka spåret tillbaka mot nya, mentalt utvecklande kladdkakerundor!

Rickard Mattsson sa...

Tom, nu var du jävligt snabb. Jag han publicera och läsa mitt eget inlägg sedan hade du kommenterat det! Snabbt var ordet.

Jag hoppas verkligen att det inte är så illa den här gången. Lite fortsatt lugn träning är nog rätt medicin just nu är jag rädd.

Anonym sa...

Tror du kan testa att börja åka hiss istället för att ta trapporna. Det brukar göra susen, men hoppa inte i hissen, det är omoget ;-)

Tom sa...

Det är ingenting mot för vad jag kommer vara i sommar...

Rickard Mattsson sa...

Jag ska nog börja åka lite mera hiss! ;) Finns det någon som säljer en hiss för hemmabruk?